POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Milica
Nadimak: Mica
Godište: 1984
Mesto boravka: Banja Luka
Visina/težina: 168/57
Traži: Muškarca

Da kontaktiraš Mica, pošalji:
Mica tekst poruke
na 4405
Primer:
Mica Ćao, kako si?
Cao svima koje cu da upoznam a i onima koje necu :) Ja sam Milica iz Banja Luke, a trenutno studiram stomatoloski fakultet u Beogradu. Zivim sa dve cimerke kao podstanar i hocu da nadjem nekog bogatog ko ce da mi pokloni stan haha, salim se naravno. Eto prijavila sam se na ovaj sms chat na nagovor durgarice koja dnevno razmeni po 1000 poruka, pa da vidim da li je to tako kao sto ona prica :) Muskarci javite se jednoj opasno zgodnoj Bosancici :) :P) :)
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din