POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Milka
Nadimak: Milka
Godište: 1980
Mesto boravka: Beograd
Visina/težina: 165/59
Traži: Muškarca

Da kontaktiraš Milka, pošalji:
Milka tekst poruke
na 4405
Primer:
Milka Ćao, kako si?
Ja sam Milka ali ne ona cokoladica, vec nesto bolje :) Imam 30 godina, sama sam trenutno, hobi mi je teretana i nutricionizam. Treniram svaki drugi dan, i mnogo se lepo osecam u svojoj kozi :) Inace sam po zanimanju kozmeticarka ali se tim poslom ne bavim otkako je pocela kriza :) Ako imas do 35 godina, nemas devojku, dosadno ti je, hoces da upoznas nekog normalnog... javi mi se, na svaku poruku odgovaram.
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din