POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Nemanja
Nadimak: Nemanja
Godište: 1986
Mesto boravka: Beograd
Visina/težina: 187/88
Traži: Devojku

Da kontaktiraš Nemanja, pošalji:
Nemanja tekst poruke
na 4405
Primer:
Nemanja Ćao, kako si?
Pozdrav, ja sam Nemanja, radim kao kamerman u jednoj firmi u Beogradu, ranije sam radio na jednoj TV stanici i tu sam ispekao zanat :) Zivim u Malom Mokrom Lugu, radim u centru grada, pa puno vremena provodim putujuci tamo - ovamo, i nemam vremena da se upoznam sa bilo kim na normalan nacin... Hteo bih da mi se jave devojke do 30 godina, Beograd i okolina.
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din