POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Svetlana
Nadimak: Svetlana
Godište: 1985
Mesto boravka: Krusevac
Visina/težina: 176/55
Traži: Muškarca

Da kontaktiraš Svetlana, pošalji:
Svetlana tekst poruke
na 4405
Primer:
Svetlana Ćao, kako si?
Pozz od Cece svim clanovima ovoga sajta :) Znate i sami zasto sam se prijavila - eto da upoznam nove ljude, da se dopisujem, ubijem dosadu a otkud znam, mozda me neko i fascinira :) Zivim u Krusevcu, trenutno nezaposlena ali nije ni to lose :) Decka nemam, ako je to uopste i bitno, i ako vec mogu da biram... duhoviti, komunikativni, i ako je moguce visi od mene :) :)
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din