POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Visnja
Nadimak: Visnja
Godište: 1989
Mesto boravka: Nis
Visina/težina: 175/52
Traži: Muškarca

Da kontaktiraš Visnja, pošalji:
Visnja tekst poruke
na 4405
Primer:
Visnja Ćao, kako si?
Ja sam Visnjica, 21 god, plavusa, 175/52, a broj licne karte ti ne dam :) Radim kao racunovodja u jednoj maleckoj firmici, naravno honorarno, a usput pokusavam i da studiram, ali to za sada ne ide :) U vezi sam, ali to nije razlog da mi se ne javite posto sam stvarno druzeljubiva i volim da upoznajem nove ljude. Ako hoces da upoznas nekoga ko bi mogao da ti bude najbolji drugar - tu sam, sa mnom mozes o svemu da pricas, od ljubavi do fudbala :):)
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din