POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Zagorka
Nadimak: Zaga
Godište: 1963
Mesto boravka: Sombor
Visina/težina: 165/55
Traži: Muškarca

Da kontaktiraš Zaga, pošalji:
Zaga tekst poruke
na 4405
Primer:
Zaga Ćao, kako si?
Htela bih da mi se jave muskarci iz cele Srbije, do 50 godian starosti, druzenja radi - za pocetak. Kasnije? kako je kome sudjeno. Imam 47 godina, iz Sombora sam, volim da putujem, volim da izlazim i obozavam da citam. Nisam u braku vec 4 godine, nemam dece. Kulturni i fini ljudi javite mi se, bicete prijatno iznenadjeni kada me bolje upoznate.
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din