POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Zorica
Nadimak: Zoka
Godište: 1991
Mesto boravka: Zrenjanin
Visina/težina: 174/60
Traži: Muškarca

Da kontaktiraš Zoka, pošalji:
Zoka tekst poruke
na 4405
Primer:
Zoka Ćao, kako si?
Stoji mi mozak :) O meni necu da pisem nista, videces slike da vidis kako izgledam, upoznaces me pa ces onda znati i kakva sam :) Ja sam jedna sasava devojka koja voli da izlazi, da lumpuje po kaficima i klubovima, koja nikoga nikada nije izneverila. Ako hoces mozes lako da me cimnes smsom pa ces da vidis ko sam i sta sam. Nemam decka, nema, devojku, nemam ni auto ni svoj stan... nista nemam sem telefona hahahah.
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din