POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Zoran
Nadimak: Zoran
Godište: 1986
Mesto boravka: Kikinda
Visina/težina: 184/73
Traži: Devojku

Da kontaktiraš Zoran, pošalji:
Zoran tekst poruke
na 4405
Primer:
Zoran Ćao, kako si?
Cao svima, ja sam Zoran iz Kikinde, trenutno u Beogradu gde studiram medicinski fakultet, treca godina, i nadam se da cu jednog dana da budem poznat i priznat doktor haha :) Salu na stranu, ako hoces da upoznas jednog skroz ok decka, ako ti treba neko ko je kulturan, duhovit, pouzdan prijatelj... evo me, tu sam pa mi se javi, nebitno odakle si i koliko godina imas. Veliki pozdrav za sve sa sajta!
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din